Afmelden voor een shift

Beeldfanaat James Vasim V2 09012 3

Vanaf het moment dat jij op ‘Count me in’ hebt geklikt rekent de opdrachtgever op jouw komst. Natuurlijk kan het wel eens voorkomen dat jij je moet afmelden voor een shift. Zonde! Of dit consequenties met zich meebrengt is afhankelijk van de situatie. Lees deze pagina goed door zodat jouw afmelding geen vervelende gevolgen voor jou heeft. 

Wanneer & hoe afmelden

Tot wanneer kan ik me afmelden?
Je kunt je tot 96 uur vóór aanvang van de shift afmelden. Meld je zo snel mogelijk af wanneer je niet meer beschikbaar bent, dit geeft de opdrachtgever meer kans om een vervanger te vinden. Wanneer jij je optijd afmeldt heeft dit geen consequenties voor jouw James profiel.

Waar meld ik me af?
Je meld je af bij James en bij de opdrachtgever via:

  • James planners: 06-59810563 (Een whatsapp berichtje of even bellen)
  • De opdrachtgever: het telefoonnummer van de opdrachtgever vind je bij de shift informatie in James in jouw agenda. 

Te laat met afmelden

Meld je je binnen 96 voor aanvang van de shift af? Dan rekent de opdrachtgever op jouw komst en regel jij zelf een vervanger. Doe je dit niet, dan krijg jij een no-show op jouw profiel.

Een vervanger regelen, hoe dit ik dit?
Wanneer jij een vervanger regelt, moet de vervanger startklaar zijn voor de shift. Dit betekent dat diegene een compleet James profiel moet hebben, inclusief ondertekend contract en identiteitsbewijs. Stuur via whatsapp naar het planteam van James (06-59810563):

  • De naam en achternaam van de vervanger
  • De naam van de opdrachtgever, datum en tijd van de shift.

De opkomst van de vervanger is jouw verantwoordelijkheid. 

Kan ik me afmelden voor een last-minute shift?

Last minute shifts starten binnen 96 uur na aanmelding. Dus: tussen het moment dat jij je aanmeldt en de starttijd van de shift zit minder dan 96 uur. Wanneer jij je hebt aangemeld voor een last-minute shift dan rekent de opdrachtgever op jouw komst en kun je je niet meer afmelden.

Let op: ben je ziek? Dan gelden andere regels. Lees hier meer over het ziektebeleid van James.