Het belang van jouw James profiel

Pexels Jonas Svidras 1434819 (1)

Je gebruikt jouw James profiel om jezelf te presenteren bij de opdrachtgever. Op jouw James profiel vul jij jouw persoonlijke gegevens, motivatie en werkervaring in. Ook kies je een representatieve foto van jezelf. Ook verschijnt op jouw profiel van iedere gewerkte shift een een sterrenrating op basis van jouw werkhouding. 

Waarom jij 5 sterren wilt scoren

Sommige shifts (Harry Styles in concert, Billie Eilish, Lowlands) krijgen wel meer dan 200 aanmeldingen. Tussen alle aanmeldingen wordt de beste match gekozen. Dit doet een opdrachtgever op basis van het profiel en de ratings van eerder gewerkte shifts. Ratings geven namelijk een goed beeld van jouw werkhouding. Zorg dus dat jij je beste beentje voor zet en iedere shift 5 sterren scoort! ⭐ Dan maak je meer kans geaccepteerd te worden bij populaire shifts! 

Een no show - wat is dat?

Niemand wordt gelukkig van een bar zonder barmedewerker, vooral de opdrachtgever niet. Het is van belang dat wij op jou kunnen rekenen. Kom jij niet opdagen bij de shift en heb je niet- of te laat afgemeld? Dan krijg jij een 1-ster rating en een no-show op jouw James profiel.
Gebeurd dit een tweede keer? Dan wordt jouw account voor tenminste 30 dagen geblokkeerd. Vanaf dat moment kan jij jezelf niet meer aanmelden voor de diensten bij James. Na deze 30 dagen heb je weer toegang tot James.
Gebeurd dit een derde keer? Dan kunnen wij niet voldoende op jou rekenen en wordt jouw James profiel op non-actief gezet. 

Onterechte rating

Ben je het niet eens met jouw rating? Neem contact op met het backoffice team van James en leg uit waarom de rating volgens jou onterecht is (06-58012947).