Horeca toppers
met 1 druk op
de knop

Met James heb jij horecapersoneel op het moment dat jij het nodig hebt. No cure no pay en zelf de touwtjes in handen. Zo eenvoudig kan het zijn.

Beeldfanaat James Deruyter V1 02527

Waarom werken met
James Horeca?

Met passie voor horeca is James hét platform dat jou verbindt aan flexibel horecapersoneel. Registreer je. Plaats een uitvraag. Kies jouw match. Serve! Hulp nodig bij gebruik van het platform? Team James staat voor je klaar. 

Over ons
Beeldfanaat James Deruyter V1 01856 2

Hoe werkt James

1 Registreer je

Registreren en het plaatsen van een uitvraag is kosteloos en zo gedaan!  Ontdek dus vrijblijvend of jij bij James jouw match vind.

2 Plaats een uitvraag

Klik op de button 'nieuwe uitvraag'. Geef de datum, tijd en locatie op. Kies het aantal- en het type medewerker(s) dat je zoekt en bepaal zelf jouw tarief. 

3 Kies jouw match

Jij bepaalt zelf wie je aanneemt voor de opdracht. Selecteer jouw beste match op basis van leeftijd, werkervaring, het aantal gewerkte opdrachten en ratings.

4 Serve!

Stuur de medewerker eenvoudig een werkvoorbereiding via het platform. En daarna: ready to serve!

5 Geef een rating & controleer de uren

Geef de medewerker een beoordeling met ons 5-sterren ratingssysteem. ☆ En controleer zelf de geklokte uren. Zo hou jij de touwtjes in handen. 

Bekijk alle vragen
Inloggen Werkgever Visual (2)
Plaats Een Uitvraag Visual (6)
Kies Jouw Match Visual (1)
Serve Visual (2)
Uren Rating Visual

Veelgestelde vragen

Wat zijn de tarieven?

Het minimum uurtarief is €24,50. James hanteert goede uurlonen voor medewerkers, zowel voor jong als oud. We vinden namelijk dat medewerkers het recht hebben betaald te worden voor het werk wat ze verrichten, en niet enkel op basis van hun leeftijd. Tel hier de sociale lasten en onze fee bij op, dan kom je op €24,50 als minimum uit.

Bied je meer dan €24,50? Dan gaat dit bijna volledig ten goede van het salaris van de medewerker, hiermee maak je je opdrachten qua salaris dus een stuk aantrekkelijker!  

Wat is het verschil tussen een uitzendbureau en James horeca?

Waar een uitzendbureau zich voornamelijk bezighoudt met het bemiddelen tussen medewerkers en opdrachtgevers, biedt James een platform dat opdrachtgevers en medewerkers met elkaar verbindt. 

Het werken met een platform biedt voor jou een aantal voordelen: je regelt alles vanaf één plek:

  • Jij geeft de datum en tijd op, bepaalt het tarief en kiest het type medewerker dat je zoekt;
  • Uit de reacties kies je zelf jouw beste match;
  • Via het dashboard heb je altijd inzicht en overzicht;
  • Eenvoudig uren controleren, corrigeren en accorderen.

James ondersteund facilitair en regelt de uitbetaling; geen gedoe met administratie dus.

Moet ik de reiskosten een medewerker vergoeden?

Je kunt per uitvraag bepalen of je reiskosten van medewerkers wilt vergoeden. Lees hier meer over het reiskostenbeleid van James.

Tip van James! Biedt reiskostenvergoeding aan als de shift ver buiten het stadscentrum plaatsvindt of lastig bereikbaar is met OV. Zo vergroot jij de kans op kandidaten.

Hoe wordt de kwaliteit van medewerkers gewaarborgd?

Je bepaalt zelf welke medewerkers je wel en niet accepteert. Vergelijk kandidaten met elkaar op basis van het persoonlijk profiel, het aantal gewerkte shifts, ratings en motivatie. Het aantal sterren dat een medewerker heeft weergeeft een goede reflectie van eerder gedraaide shifts bij andere opdrachtgevers. Kies zelf jouw beste match!

Bekijk alle vragen

400+ opdrachtgevers Werken met James

Logo's 6
Logo's 5
Logo's
Logo's 4
Logo's 11
Logo's 3
Logo's 12
Logo's 10
Logo's 2
Logo's 9
Logo's 7

software Gedreven
door passie voor
De horeca

Wij snappen mensen en we snappen business. En vertalen onze ervaringen van achter de bar, naar de kracht achter het platform. Korte lijntjes, transparantie en no-nonsense. Werken in de horeca is leuk. James maakt alles er omheen voor ondernemer en medewerker zo leuk & makkelijk mogelijk. 

Meet the
James crew

Fabrice 3 Hele team
Over Ons – 1 Beeldfanaat James Vasim V2 08492 2