Geld verdienen met leuk horecawerk, op het moment dat het jou uitkomt

Swipen, tikken, werken, cashen. Zo makkelijk is het met de James Horeca app. Jij kiest zelf op welke klussen je reageert. Je draait op de afgesproken datum de afgesproken uren. Vandaag werken, binnen enkele dagen betaald. Dus waar wacht je nog op? Download de app, schrijf je in en vul je agenda met leuke horecaklussen!

Loondienst of ZZP? Jij bepaalt!

Als zzp’er geniet je fiscale voordelen en verdien je iets meer per uur. Maar daar staan ook bepaalde verplichtingen en risico’s tegenover. Kies je voor loondienst, dan heb je meer zekerheden, zoals recht op doorbetaling bij ziekte, vakantiegeld en vakantiedagen. Ook staat je geld dan al binnen enkele werkdagen op je rekening. De keus is aan jou!

James Academy: test en verbeter jouw horecaskills.

Met korte testjes kun je snel checken hoe het ervoor staat met jouw kennis en vaardigheden. Geslaagd voor een test? Dan is dit meteen zichtbaar in jouw profiel, zodat opdrachtgevers precies kunnen zien welke skills jij in huis hebt. Binnenkort voegen we ook online trainingen toe, zodat je jouw skills nog verder kunt verbeteren.

Reageer op leuke horecaklussen

Test en verbeter jouw horecaskills

Vandaag werken, binnen enkele dagen betaald

Zekerheid in loondienst!

Hoe werkt het?

Via James kun je heel flexibel aan de slag in de horeca. Je bepaalt zelf waar en wanneer je werkt. Daarnaast word je ook nog eens dik betaald! Check hieronder hoe je aan de slag gaat! 

Stap 1

Maak een profiel aan op de James Horeca app.

Op deze manier zie jij waar jij binnenkort je geld kan gaan verdienen!

Stap 2

Reageer op een klus

In onze app vind je gemakkelijk een klus die bij je past. Ben je beschikbaar en voldoe je aan de eisen? Meld je gemakkelijk aan in de app.

Stap 3

Word aangenomen

De opdrachtgever maakt een selectie van de aanmeldingen en selecteert de kandidaat die het beste past bij de klus. Je ontvangt een bevestiging als je kunt starten!

Stap 4

Begin met jouw klus

Verdiep je goed in de organisatie voordat je begint en lees de informatie door, zodat je goed weet wat er van je wordt verwacht. Zo ontvang jij weer een goede beoordeling op je profiel.

Stap 5

Uitchecken en naborrel

Niks smaakt beter dan een ijskoud pilsje na hard te hebben gewerkt, toch?!

Stap 6

Krijg betaald en plan een nieuwe klus in

Ons streven is dat je binnen een week betaald krijgt op vrijdag! Daarnaast is het ook tijd om de app te checken voor nieuwe klussen! Zo word je ooit nog stinkend rijk.

Veelgestelde
vragen

Hoe kan ik contact met JAMES opnemen?

Heb je vragen over je contract, salaris of hoe de app werkt? Wij staan uiteraard voor je klaar! Telefonisch zijn wij bereikbaar tussen 09:00 tot 17:00 op werkdagen via 024 - 720 0844. Ook zijn wij bereikbaar via WhatsApp 06 - 38 78 56 24. Berichten worden op werkdagen zo snel mogelijk opgepakt door het administratieteam van James. (Maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00). App je buiten deze tijden? Dan word je vraag zo snel mogelijk beantwoord op de eerstvolgende werkdag.

Wanneer krijg ik betaald?

Bij JAMES streven we naar WEKELIJKSE betaling van jouw salaris. Elke donderdag ontvang je je loonstrook en elke vrijdag wordt overgegaan tot betaling van jouw welverdiende loon. Houdt er rekening mee dat alle uren die je van maandag tot en met zondag werkt, op z'n vroegst de week erop op vrijdag uitbetaald worden! Het is dus niet mogelijk dat de uren die je op maandag tot en met donderdag werkt gelijk in dezelfde week op vrijdag uitbetaald krijgt!

*Bij grotere evenementen kan dit iets langer duren, omdat we er zeker van willen zijn dat jij je juiste salaris overgemaakt krijgt. Hiervan zijn we afhankelijk van de informatie die wij vanuit opdrachtgevers krijgen. Het kan om die reden soms 2 of 3 weken duren.

Wat is de status van jouw betaling?
In de JAMES app kan je wanneer je op de ''clocks'' knop klikt, bij ''afgerond'' zien wat de status is van de door jouw gewerkte uren. Dit kan zijn:

- ''Te accorderen door opdrachtgever'' Dit houdt in dat de door jouw gewerkte uren bekend zijn bij de opdrachtgever en hij/zij deze nog moet controleren en accorderen!
- ''Geaccordeerd door opdrachtgever'' Dit houdt in dat de uren meegaan met het eerstvolgende verloningsmoment! 
- ''Betalingsdatum ...'' Hier zie je de datum dat wij jouw salaris overmaken naar de door jouw opgegeven rekening!

Wat is het verschil tussen James en de concurrentie?

Veel concurerende platformen werken alleen met zzp’ers, bij JAMES werk je in loondienst. 

Voor mensen die in loondienst werken, hanteren we een zogeheten payroll-constructie. Daarbij verricht je jouw werkzaamheden op basis van een payrollovereenkomst. Je hebt dan meer rechten en zekerheden dan medewerkers die als zzp’er werken. Denk bijvoorbeeld aan het recht op doorbetaling bij ziekte, vakantiegeld en vakantiedagen. Ook heb je in loondienst de zekerheid dat je salaris overgemaakt wordt. Wij betalen eerst jouw salaris en het risico van betaling van de opdrachtgever ligt bij JAMES en niet bij jou.

Hoeveel kan ik verdienen?

Bij JAMES word je goed beloond voor je werk! Je krijgt altijd minimaal het vergelijkbare salaris van een 21 jarige. (Ongeveer €12,50 per uur) Met loonheffingskorting aan krijg je dus MINIMAAL €12,50 per uur inclusief reserveringen en vakantiegeld uitbetaald bij elke verloning. Ongeacht leeftijd! Dus ook als je jonger bent dan 21 jaar. Vanwege de grote vraag naar horecamedewerkers zijn veel opdrachtgevers bereid om NOG MEER te betalen. Zeker op piekmomenten, als je veel ervaring hebt of bepaalde skills hebt die goed van pas kunnen komen in de horeca. In het overzicht van beschikbare klussen staat het uurloon altijd duidelijk vermeld en ook hoe dit opgebouwd is.

Wat is het verdienmodel van James?

Over elke horecaklus die via James tot stand komt rekenen wij 15% provisie. Deze fee wordt betaald door de opdrachtgever en wordt dus niet van jouw salaris afgetrokken.

 

Download
de app