Geld verdienen met leuk horecawerk, op het moment dat het jou uitkomt

Swipen, tikken, werken, cashen. Zo makkelijk is het met de James Horeca app. Jij kiest zelf op welke klussen je reageert. Je draait op de afgesproken datum de afgesproken uren. Vandaag werken, binnen enkele dagen betaald. Dus waar wacht je nog op? Download de app, schrijf je in en vul je agenda met leuke horecaklussen!

Loondienst of ZZP? Jij bepaalt!

Als zzp’er geniet je fiscale voordelen en verdien je iets meer per uur. Maar daar staan ook bepaalde verplichtingen en risico’s tegenover. Kies je voor loondienst, dan heb je meer zekerheden, zoals recht op doorbetaling bij ziekte, vakantiegeld en vakantiedagen. Ook staat je geld dan al binnen enkele werkdagen op je rekening. De keus is aan jou!

James Academy: test en verbeter jouw horecaskills.

Met korte testjes kun je snel checken hoe het ervoor staat met jouw kennis en vaardigheden. Geslaagd voor een test? Dan is dit meteen zichtbaar in jouw profiel, zodat opdrachtgevers precies kunnen zien welke skills jij in huis hebt. Binnenkort voegen we ook online trainingen toe, zodat je jouw skills nog verder kunt verbeteren.

Reageer op leuke horecaklussen

Test en verbeter jouw horecaskills

Vandaag werken, binnen enkele dagen betaald

Loondienst of zzp? Jij bepaalt!

Ik heb me geregistreerd. En nu?

Nu kun je aan de slag! En om je een beetje een beeld te geven van ‘hoe nu verder’ hebben we enkele belangrijke aandachtspunten voor je op een rijtje gezet, in chronologische volgorde. Checklist!

Stap 1

Verdiep je vast even in het bedrijf waar je gaat werken. Check hun website en weet wie ze zijn en wat ze doen. Zo maak je een goede eerste indruk.

Stap 2

Kom op tijd. Beter veel te vroeg dan iets te laat! Dat geeft je ook de kans om even de sfeer te proeven en de werkomgeving in je op te nemen

Stap 3

Clock in via de app. De meeste opdrachtgevers willen dat jij zelf je uren bijhoudt. Dit doe je met de functie ‘Clocks’ in de app. Je eerstvolgende dienst staat daar voor je klaar. Tik start als je begint, tik stop als je klaar bent, tik pauze als je een break hebt. Super easy toch? Al jouw gewerkte uren komen automatisch bij ons binnen, zodat wij je direct kunnen uitbetalen.

Stap 4

Klaar met werken? Beoordeel de opdrachtgever. Zo kunnen anderen ook zien hoe het is om bij dat bedrijf te werken. En onthoud: jouw opdrachtgevers beoordelen jou ook ;-)

Stap 5

Na-borrel verdiend… Proost! 

Stap 6

Check de app op nieuwe leuke klussen.

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen James en de concurrentie?

Veel concurerende platformen werken alleen met zzp’ers, bij James kun je ook in loondienst werken. Wij vinden het namelijk prima als mensen uit eigen beweging kiezen voor het ondernemerschap, maar we willen het niet verplichten.

Voor mensen die in loondienst willen werken, hanteren we een zogeheten uitzend-constructie. Daarbij verricht je jouw werkzaamheden op basis van een uitzend overeenkomst. Je hebt dan meer rechten en zekerheden dan medewerkers die als zzp’er werken. Denk bijvoorbeeld aan het recht op doorbetaling bij ziekte, vakantiegeld en vakantiedagen. Ook verwerken wij de uren van medewerkers in loondienst direct na elke klus, zodat jouw geld binnen 1 week al op jouw rekening staat.

Hoeveel kan ik verdienen?

Met loonheffingskorting aan krijg je MINIMAAL €11,- per uur inclusief reserveringen en vakantiegeld WEKELIJKS uitbetaald. (€10,24 bruto) ook als je jonger bent. Daarbovenop komt nog de reservering voor vakantiedagen! Deze kan altijd opgevraagd worden. Vanwege de grote vraag naar horecapersoneel zijn veel opdrachtgevers bereid om nog meer te betalen. Zeker op piekmomenten, als je veel ervaring hebt of bepaalde skills hebt. In het overzicht van beschikbare klussen staat het uurloon altijd duidelijk vermeld.

 

 

 

Wat is het verdienmodel van James?

Over elke horecaklus die via James tot stand komt rekenen wij 15% provisie. Deze fee wordt betaald door de opdrachtgever en wordt dus niet van jouw salaris afgetrokken.

 

Download de app