Alles over de betaling van salaris

Beeldfanaat James Deruyter V1 02314

Yes! je hebt je James shift afgerond. Lees op deze pagina alle informatie over het uitbetalingsbeleid van James.

Waneer krijg ik mijn salaris?

Jij krijgt jouw uren per week betaald. En iedere vrijdag is het payday!🤑 Dit betekent dat jij de uren die jij in de week ervóór hebt geklokt, op vrijdag op jouw rekening kunt verwachten.

Hoe wordt mijn weeksalaris berekend?

Iedere woensdag verzamelen wij de uren die je in de voorafgaande week hebt in de app (dus van maandag t/m zondag). Deze uren worden omgezet tot een weeksalaris. Deze berekening vind je op de loonstrook die jij de dag erna - op donderdag- ontvangt. De dag erna - op vrijdag - wordt dit weeksalaris naar jou overgemaakt.  

Graag iets meer geduld bij grotere events..⏳ 

Bij grote events kunnen wel 100+ James medewerkers tegelijkertijd aan het werk zijn. Dat is best een hoop! Om ervoor te zorgen dat jij het correcte urenaantal krijgt uitbetaald, worden deze uren nagelopen en gecontroleerd door de opdrachtgever. Wij zijn dus afhankelijk van goedkeuring van de opdrachtgever voordat we jouw uren kunnen verwerken. Daarom kan het bij grote events soms 2 – 3 weken duren voordat het salaris behorende bij deze uren op jouw rekening staat.

Wat is de status van mijn geklokte uren?

Via de app heb jij eenvoudig zelf inzicht in de status van jouw uren en betalingen. Ga in de James app naar "Clocks" en klik op "Afgerond". Hier zie je per afgeronde shift wat de status is van jouw geklokte uren.

  • "Te accorderen door opdrachtgever"- De door jouw gewerkte uren zijn bekend bij de opdrachtgever, alleen moeten deze nog gecontroleerd en geaccordeerd (goedgekeurd) worden.
  • "Geaccordeerd door opdrachtgever" - De uren zijn goedgekeurd. Nog héél even wachten. De uren worden de eerstvolgende woensdag verzameld en op vrijdag betaald.
  • "Betalingsdatum ..." - Daar issie dan, de datum waarop jij jouw salaris ontvangt!

Nog vragen? We helpen je graag verder

📱 Heb jij nog vragen over jouw uren, salaris of loonstrook? Stuur een Whatsapp berichtje naar ons administratieteam op het nummer 0638785624 en vermeld hierin:

  • Jouw naam
  • Jouw achternaam

En indien van toepassing:

  • Aanvullende gegevens over de specifieke shift waar je een vraag over hebt (event, locatie, datum).