De juiste horecamedewerkers, op het moment dat je ze nodig hebt

Gaten in je rooster? Vaste medewerkers ziek of op vakantie? Drukte vanwege een evenement? Voortaan los je het allemaal op met één handige app: James Horeca. Je geeft de datum en tijd op, je bepaalt jouw tarief, je kiest het type medewerker dat je zoekt. En uit de reacties die binnenkomen, maak je jouw keuze. Tik, swipe, geregeld.

Clocks: makkelijk uren bijhouden en accorderen

Met de Clocks-functie in de app kun je de uren van medewerkers zelf bijhouden, maar je kunt er ook voor kiezen om dit door de werknemer te laten doen. In dat laatste geval hoef je de gewerkte uren alleen nog te accorderen. Kloppen de opgegeven uren niet? Dan kun je deze ook nog even corrigeren voordat je accordeert.

Altijd inzicht en overzicht, ook voor managers of bedrijfsleiders

In de Agenda zie je in één oogopslag wie er op welke dagen staan ingepland en welke uitvragen nog open staan. Heb je een of meer managers of bedrijfsleiders? Ook die kun je eenvoudig toegang geven tot de app. Jij bepaalt daarbij zelf welke manager welke rechten krijgt.

Makkelijk horecapersoneel regelen

Uren bijhouden en accorderen

Altijd inzicht in je planning

Geen gedoe met administratie

James Horeca in 60 seconden

 

Ik heb me geregistreerd. En nu?

Nu kun je supermakkelijk tijdelijk personeel regelen. Om je daarbij op weg te helpen, hebben we hieronder op een rijtje gezet hoe dit in zijn werk gaat.

Stap 1

Ga in je dashboard naar Uitvragen > Uitvraag toevoegen.

Stap 2

Selecteer de datum en tijd waarvoor je medewerkers nodig hebt.

Stap 3

Bepaal het tarief dat jij wilt betalen (dat is het totale tarief dat wij exclusief BTW aan jou factureren).

Stap 4

Kies het type medewerker (zoals afwasser, allround medewerker horeca, medewerker bediening etc.) en het aantal medewerkers dat je van dit type zoekt.

Stap 5

Voeg eventuele specifieke skills toe die je verwacht van de medewerker.

Stap 6

Voeg aanvullende informatie toe bij de opdracht, zoals bedrijfsinformatie, kledingeisen, meldtijd etc.

Stap 7

Plaats de opdracht.

Veelgestelde
vragen

Wat kost het plaatsen van een opdracht?

Het plaatsen van een uitvraag is gratis bij James, je betaalt enkel wanneer er ook een medewerker komt werken.

No cure No Pay bij James.

Wat is het verschil tussen James en de concurentie?

Sommige concurerende platformen werken alleen met zzp’ers, bij James werken medewerkers in loondienst. Wij vinden het namelijk prima als mensen uit eigen beweging kiezen voor het ondernemerschap, maar we willen het niet verplichten. Voor mensen die in loondienst willen werken, hanteren wij een payroll-constructie.

Wat is het minimum tarief waarvoor ik mensen kan inhuren?

Het minimum uurtarief is 20,50 euro. Wij hanteren voor elke medewerker namelijk minimaal het loon van een 21-jarige volgens de horeca-cao, ongeacht diens leeftijd. Als je daar de sociale lasten en onze fee bij optelt, dan kom je op 20,50 euro uit.

Afhankelijk van het type medewerker dat je zoekt en/of het moment waarop je mensen nodig hebt, kan het verstandig zijn om een hoger uurtarief te bieden. Maar dat hoeven we jou als ondernemer natuurlijk niet te vertellen.

Wat is jullie verdienmodel?

Over elke horecaklus die via James tot stand komt rekenen wij 15% provisie. Deze fee is inbegrepen bij het uurtarief dat jij als opdrachtgever betaalt.

 

Ik heb nu direct iemand nodig, kan ik jullie daarvoor ook bellen?

Heb jij per direct medewerkers nodig voor de horeca? Dan boek je bij ons binnen 10 minuten een kandidaat voor je klus. Wij hebben voldoende ingeschreven potiëntele medewerkers om ook op de korte termijn van dienst te kunnen zijn.

Download
de app