James Horeca & Yvey Nijmegen

Beeldfanaat James NEC 03908 2
2 januari
Operationeel Manager Yvey Nijmegen

Sinds 2021 is James Horeca een waardevolle personeelspartner en is het platform niet meer uit het Goffertstadion weg te denken. 

Een zorg uit onze handen..

Het plaatsen van uitvragen, inplannen en briefen van de medewerkers. Bij voetbalwedstrijden regelt James Horeca het állemaal voor ons. Een wedstrijd telt gemiddeld 120 toppers. Achter de barren in de grachten, in de loges en de Jupiler Lounge. De mannen van James maken de planning en zorgen dat iedereen op de juiste plek startklaar staat. Hierdoor hebben wij onze handen vrij voor alle regelzaken die bij een event van zulke omvang komt kijken. 

werken bij nek
bedieningsmedewerker

..en zelf de touwtjes in handen

Het Goffertstadion is een gewilde locatie voor werkevents, borrels en feesten. Hiervoor hebben wij onregelmatig behoefte aan extra horeca personeel. Werken met een platform is hiervoor ideaal. Doordat we James nu al een tijdje succesvol inzetten hebben wij een mooie pool aan medewerkers opgebouwd. Nu worden uitvragen in hoog tempo gevuld en verschijnen bekende gezichten achter de barren.

Die zien wij graag getraind

Daarom hebben we samen met James een horeca training verzorgd in het stadion. Hier leerde medewerkers bier tappen, borden lopen en alle ins- en outs over werken in de horeca. Een leuke dag voor de medewerkers met als resultaat: toppers achter iedere bar. Win Win!