Support

FAQ - SUPPORT

 


Wat kost het plaatsen van een opdracht?

Het plaatsen van een uitvraag is gratis bij James, je betaalt enkel wanneer er ook een medewerker komt werken.
No cure No Pay bij James.

Wat is het verschil tussen James en de concurentie?

Sommige concurerende platformen werken alleen met zzp’ers, bij James kunnen medewerkers er ook voor kiezen om in loondienst te werken. Wij vinden het namelijk prima als mensen uit eigen beweging kiezen voor het ondernemerschap, maar we willen het niet verplichten. Voor mensen die in loondienst willen werken, hanteren wij een payroll-constructie.

Wat is het minimum tarief waarvoor ik mensen kan inhuren?

Het minimum uurtarief is 20,50 euro. Wij hanteren voor elke medewerker namelijk minimaal het brutoloon van een 21-jarige volgens de horeca-cao, ongeacht diens leeftijd. Als je daar de sociale lasten en onze fee bij optelt, dan kom je op 19,85 euro uit.
Afhankelijk van het type medewerker dat je zoekt en/of het moment waarop je mensen nodig hebt, kan het verstandig zijn om een hoger uurtarief te bieden. Maar dat hoeven we jou als ondernemer natuurlijk niet te vertellen.

Wat is jullie verdienmodel?

Over elke horecaklus die via James tot stand komt rekenen wij 15% provisie. Deze fee is inbegrepen bij het uurtarief dat jij als opdrachtgever betaalt.
Ik heb nu direct iemand nodig, kan ik jullie daarvoor ook bellen?
Heb jij per direct medewerkers nodig voor de horeca? Dan boek je bij ons binnen 10 minuten een kandidaat voor je klus. Wij hebben voldoende ingeschreven potiëntele medewerkers om ook op de korte termijn van dienst te kunnen zijn.

Wat is het verschil tussen James en de concurrentie?

Veel concurerende platformen werken alleen met zzp’ers, bij James kun je ook in loondienst werken. Wij vinden het namelijk prima als mensen uit eigen beweging kiezen voor het ondernemerschap, maar we willen het niet verplichten.
Voor mensen die in loondienst willen werken, hebben wij een samenwerking met Yaper N.V. voor de arbeidsovereenkomsten. Daarbij verricht je jouw werkzaamheden op basis van een uitzend/arbeidsovereenkomst. Je hebt dan meer rechten en zekerheden dan medewerkers die als zzp’er werken. Denk bijvoorbeeld aan het recht op doorbetaling bij ziekte, vakantiegeld en vakantiedagen. Ook verwerken wij de uren van medewerkers in loondienst direct na elke klus, zodat jouw geld binnen 5 werkdagen al op jouw rekening staat.

Hoeveel kan ik verdienen?

Met loonheffingskorting aan krijg je MINIMAAL €12,50 per uur inclusief reserveringen vakantiedagen en vakantiegeld WEKELIJKS uitbetaald. (€10,48 bruto) ook als je jonger bent. Maar vanwege de grote vraag naar horecapersoneel zijn veel opdrachtgevers bereid om nog meer te betalen. Zeker op piekmomenten, als je veel ervaring hebt of bepaalde skills hebt. In het overzicht van beschikbare klussen staat het uurloon altijd duidelijk vermeld.
Wat is het verdienmodel van James?
Over elke horecaklus die via James tot stand komt rekenen wij 15% provisie. Deze fee wordt betaald door de opdrachtgever en wordt dus niet van jouw salaris afgetrokken.

 

Contactinformatie:

Info@jameshoreca.nl
tel: 024 -720 0844
Prins Hendrikstraat 2, 6521AW Nijmegen